КИТАЙСКО-БЪЛГАРСКИ КУЛТУРНО-ТУРИСТИЧЕСКИ ФОРУМ НА ПРОВИНЦИЯ ЛЯОНИН (КИТАЙ) И БЪЛГАРИЯ 2018 Г. ПО ПОВОД ЧЕТВЪРТАТА СРЕЩА НА МЕСТНИТЕ ЛИДЕРИ НА СТРАНИТЕ ОТ ЦЕНТРАЛНА И ИЗТОЧНА ЕВРОПА (ЦИЕ) И КИТАЙ ВЪВ ФОРМАТ „16+1“

October 5, 2018

Klimentiva

Имаме удоволствието да Ви поканим на Китайско-български културно-туристически форум на Провинция Ляонин (Китай) и България 2018 г. по повод Четвъртата среща на местните лидери на страните от Централна и Източна Европа (ЦИЕ) и Китай във формат „16+1“.

Събитието е инициатива на Министерството на туризма на Република България, Народна община на провинция Ляонин, със съорганизатори Бюро за международни връзки при Община Ляонин, Китайски културен център в София и Българо-китайска камара за индустриално развитие.
Настоящият форум се провежда в рамката за сътрудничество “16+1” с цел популяризиране на туризма.

На форума ще присъства делегация от 30 човека от Китай, включително представители на туристически компании и медии.
Ще бъде представена за пръв път в България и сертификационната програма за туристическия бизнес Welcome Chinese, с представител от европейския офис на програмата (създадена от China Tourism Academy, Шанхай през 2013 с цел повишаване качеството на обслужването на китайските туристи извън Китай; обучение и промотиране на сертифицираните бизнеси в Китай).

Подробно описание на форума, списък на участници от китайска страна и програма можете да намерите в приложението. Форумът ще завърши с коктейл и нетуъркинг за установяване на двустранни отношения с присъстващия бизнес и организации.

Културно-туристическият форум ще се проведе на 21 октомври 2018 г. от 14:00-18:30 ч. в сградата на Китайски Културен Център в София на адрес: София, ул. Г. С. Раковски 77.
Ако имате въпроси, ще се радваме да отговорим на тях по тел +359 895 190 022 или e-mail: tourism@bccid.com