БИЗНЕС ФОРУМ НА ТЕМА: ИНОВАЦИИ В ТЕКСТИЛНАТА ПРОМИШЛЕНОСТ В ГР. СОФИЯ, 26 СЕПТЕМВРИ 2018, 9:00 – 11:30

September 16, 2018

Klimentiva

Имаме удоволствието да Ви поканим да вземете участие в Бизнес форум на тема Иновации в текстилната промишленост. Събитието е инициативана Българо Китайската Камара за Индустриално Развитие, кабинета на Икономическият и Търговски Консул на Китайското посолство в България и Китайски Културен Център в София.

Иновации в текстилната промишленост се организира по повод на посещение на висшия мениджърски екип на Orient International (Holding) Co., Ltd. (OIH) в България. Холдингът ще бъде в страната ни благодарение на любезното съдействие на кабинета на Икономическият и Търговски Консул на Китайското посолство в България.

Форумът ще акцентира върху технологичният напредък и иновациите в областта на текстилната промишленост в двете държави. Ще бъде предоставена възможност за осъществяване на индивидуални бизнес контакти, както и корпоративно представяне на желаещите.

OIH е държавен холдинг от фирми, лидери в различни бизнес сектори. Освен финансовите инвестиции, които са основна част на структурата, холдингът е лидер в индустрии като:

  1. Здравна индустрия
  2. Вериги за доставки;
  3. Технологична индустрия;
  4. Индустриални недвижими имоти;
  5. Модна индустрия.
  6. Текстил
  7. Карго услуги

 

OIH има общо активи от 65, 4 млрд. RMB, 72 000 служители (50% от които са чуждестранни служители), годишни приходи от 96, 1 млрд.RMB.OIH притежава 96 бизнеса в чужбина в 28 страни и региони по целия свят. Собственост на холдинга са 363 свързани предприятия и 4 дружества, регистрирани на фондовата борса (Oriental International Enterprise, Shenda, Dragon Corporation и HK Luen Thai Holdings).

С голям брой усъвършенствани производствени бази както в Китай, така и в чужбина, Orient International Holding в световен мащаб се класира на 2-ро място в автомобилния интериор, на 3-то в модни чанти и куфари, на 4-то за вълнени пуловери.

В Китай OIH се нарежда на първо място сред износителите на текстил и облекло, на 23-то място сред 100-те агенти за цялостна логистика на кораби. В Шанхай холдингът се нарежда на второ място сред агентите за въздушно карго за внос и износ, на 1-во място по отношение на износа с въздушен превоз,на 3-то място по отношение на резервирането на място за износ и на 2-ро място по отношение на океанското корабно разпределение за внос.

OIH разширява бизнеса си в целия свят в повече от 170 държави или региони и поддържа сътрудничество с много известни многонационални компании. Холдингът притежава много престижни и световно известни марки като “Threegun”, “Lily”, “Prolivon”, “Yi Jia” и “Milky Way”, с около 4000 магазина (канали) в цялата страна.Притежател е на независими права върху интелектуалната собственост като Bamboo Lyocell и PSA за високотехнологични влакна. OIH притежава официалните платформи за трансгранични вносни стоки чрез онлайн продажби- “iluxday” и “71share”.

Холдингът е разработил редица платформи за обслужване на модната индустрия. “Шанхайската модна седмица”, една от петте големи модни седмици в света и има най-голямо влияние в Азия.

Групата има повече от 60 модни творчески парка, включително M50 и Международен Моден Център Шанхай (Shanghai International Fashion Centre) с обща площ от 1,8 милиона квадратни метраи се класирана първо място в Китай по отношение на парково строителство. Групата се превръща в най-влиятелният доставчик на услуги за модната индустрия в Китай.

Международната памучна борса на OIH в Шанхай, която е собственост на холдинга е единствената международна платформа за електронна търговия за внос на памук и текстил в Китай с 186 професионални членове и годишен обем на търговията над 10 милиарда RMB.

Бизнес форумът Иновации в текстилната промишленост ще се проведе на 26 Септември 2018 г. от 9:00 – 11:30 ч. в сградата на Китайски Културен Център в София на адрес: ул. Г. С. Раковски 77, София.

За повече информация се свържете с един от посочените контакти: ofice@bccid.com, телефон: 02 832 41 36, факс: 02 8324152.